Chceme psát pravdu!

Seriál přibližuje pohledem nynějších studentů žurnalistiky revoluční dny listopadu 1989 plné přesvědčení, strachu a bojovné nálady očima několika tehdejších studentů Fakulty žurnalistiky, dnes známých novinářů, mediálních managerů a politiků.

Natočili současní studenti žurnalistiky pod vedením Veroniky Mackové a Františka Gély.

Rozhovor se sportovním komentátorem České televize Jaromírem Bosákem o listopadových událostech na tehdejší Fakultě žurnalistiky Univerzity Karlovy.

Moderátorka Českého rozhlasu Patricie Strouhalová v rozhovoru o událostech listopadu 1989 na tehdejší Fakultě žurnalistiky Univerzity Karlovy.

Ředitel zpravodajství a sportu České televize Zdeněk Šámal v rozhovoru o dění na tehdejší Fakultě žurnalistiky během událostí v listopadu 1989.

Zástupce šéfkameramana zpravodajství České televize a student fakulty žurnalistiky během sametové revoluce Jiří Venclík v rozhovoru o listopadových událostech.

Investigativní reportér a šéfredaktor aktuální publicistiky České televize Marek Wollner vypráví o událostech okolo 17. listopadu 1989 na tehdejší Fakultě žurnalistiky Univerzity Karlovy.

Historik a poslanec Parlamentu ČT Pavel Žáček v rozhovoru o listopadových událostech v roce 1989 na tehdejší Fakultě žurnalistiky Univerzity Karlovy a následném vyšetřování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *